Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@07:20:21 GMT

۴۹ پژوهش سرای دانش آموزی در خراسان رضوی فعال است

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۷۱۱۷۹

۴۹ پژوهش سرای دانش آموزی در خراسان رضوی فعال است

خدابنده گفت: در حال حاضر ۴۹ پژوهش سرای دانش آموزی در استان خراسان رضوی فعال می باشد و طرح های خوبی توسط دانش آموزان در این مراکز ارائه می شود که نتایج آن را در جشنواره های جابربن حیان، نوجوان خوارزمی و جوان خوارزمی ملاحظه می کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «قاسمعلی خدابنده» در مراسم تقدیر از برگزیدگان حوزه پژوهش خراسان رضوی گفت: بنیان پژوهش بر سوال و پرسش بنا شده است و آنگاه که به دنبال پاسخ مناسب باشیم به دنبال تحقیق، تفحص، پژوهش، جمع آوری اطلاعات و تحلیل داده ها می رویم و در این فرآیند اولین قدم طرح سوال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: اگر قرار است دانش آموزانی پژوهشگر و محقق داشته باشیم در رفتار معلم روحیه پرسشگری، کاوشگری و تحقیق باید به عینه دیده شود تا به عنوان الگو به کار گرفته شود و اگر دانش آموزان تفکر انتقادی و روحیه جستجوگری و پرسشگری داشته باشند بسیاری از خرافه ها و انحرافات گوناگون کاهش خواهد یافت پس حتما باید جرات سوال پرسیدن را در دانش آموز تقویت کنیم و آنگاه است که زمینه تحقیق و پژوهش در جامعه بیشتر می شود.

 

وی تصریح کرد: رویکرد آموزش در دنیا دائما در حال تغییر بوده و آموزش برای زیستن، آموزش برای باهم زیستن، آموزش برای بهتر زیستن و آموزش برای حل مشکلات در جهت زندگی بهتر در این راستا بوده است.

 

خدابنده ادامه داد: رویکرد آموزش در دهه قبل آموزش برای پژوهش بوده و در همین راستا پارک های علم و فناوری و پژوهش سراهای دانش آموزی ایجاد گردید و امروزه رویکرد آموزش در دنیا کارآفرینی است و آموزش های ما باید منجر به اشتغال زایی، کارآفرینی و رونق تولید شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر ۴۹ پژوهش سرای دانش آموزی در استان خراسان رضوی فعال می باشد و طرح های خوبی توسط دانش آموزان در این مراکز ارائه می شود که نتایج آن را در جشنواره های جابربن حیان، نوجوان خوارزمی و جوان خوارزمی ملاحظه می کنیم و آموزش و پرورش خراسان رضوی چهار سال متوالی است که رتبه اول جشنواره خوارزمی را کسب کرده است که جای تقدیر دارد.

 

وی عنوان کرد: امروزه دیگر در دنیا چاپ مقالات و تعداد مقالات نشانه پیشرفت نیست بلکه میزان تاثیرگذاری پژوهش ها و تحقیقات در رسیدن به توسعه پایدار حائز اهمیت است.

 

خدابنده بیان کرد: پژوهش بطور کلی به دو دسته بنیادی و کاربردی طبقه بندی می شود و اگر قرار است به توسعه پایدار برسیم باید بیشتر به سمت پژوهش های کاربردی حرکت کنیم و از نظریه ها و تئوری ها فاصله بگیریم و در همین راستا پژوهش های دانش آموزی باید کاربرد محور باشد تا نتایج مثبت آن را در جامعه مشاهده نماییم.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر قرار است فعالیت های آموزش و پرورش با موفقیت اجرا شود باید هیچ فعالیت اجرایی را بدون برنامه عملیاتی مدون انجام ندهیم و همچنین هیچ برنامه و تصمیمی را نیز بدون پژوهش، تحقیق و تحلیل انجام ندهیم و مسیر روشنی را برای اقدامات خود مشخص نماییم و پیوند بین تحقیق و اجرا منجر به توسعه و پیشرفت خواهد شد.

 

وی گفت: امید داریم روزی فرا رسد که تمامی برنامه ها و تصمیمات مدیران بر پایه نتایج تحقیقاتی شکل گیرد و ما باید در آموزش و پرورش پژوهش هایی را انجام دهیم که به تحول و ارتقای کیفیت آموزشی منجر شود و در نهایت برقراری ارتباط میان آموزش با کیفیت، پژوهش هدف دار و اشتغال منجر به کسب نتایج مثبت خواهد شد.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان کانون های مساجد طرح ملی فهما طرح ملی فهما بارندگی و سیلاب روزنامه حوزه پژوهش مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی پژوهش سرای دانش آموزی مراسم تقدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سه شنبه‌های افتتاح با شعار «هر سه شنبه، افتتاح یک مدرسه» از ۱۳ آبان پارسال و روز دانش آموز شروع شد و تا ۱۸ اردیبهشت پایان هفته نکوداشت مقام معلم سال ۱۴۰۳ و در طول ۲۷ هفته، بیش از ۴۰ مدرسه در سطح خراسان ضوی افتتاح و کلنگ زنی شده است.   مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در آیین افتتاح دبستان پیوند ۱ در ناحیه ۴ مشهد که با حضور جمعی از مسئولان و خیرین برگزار شد، گفت: خدارا شاکریم در هفته‌ای که مزین به نام معلم است مدرسه دیگری را با حمایت خیرین به دانش آموزانمان هدیه می‌کنیم.   سید امیر شوشتری افزود: خیرین عزیز مدرسه ساز، نیک اندیشانی هستند که به هر نحوی پشتیبان و حامی تعلیم و تربیت بوده و مانند معلمان شایسته تجلیل و تعظیم در این هفته هستند.    دبستان ۱۲ کلاسه دخترانه پیوند ۱ واقع در آموزش و پرورش ناحیه ۴ مشهد با مساحتی بالغ بر هزار مترمربع و نیز هزار و ۱۰۰ مترمربع زیربنا در سه طبقه با مشارکت خیر نیک اندیش «علی پیوندی زاده»، به بهره برداری رسید.

دیگر خبرها

  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه‌شنبه‌های امید مشهد
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد